Lystra Holistic

LYSTRA

Holistisk Hälsoterapeut & Reiki

Hälsocoachning

LIFESTYLE AND NUTRITION

Är du redo att bli vän med stress och ersätta den med hälsa och flow?

 

Ååh så roligt att höra!

I hälsopaketet – Släpp stressen, skapa hälsa och flow får du hjälp och guidning att kartlägga, hitta grundorsakerna och skapa en åtgärdsplan för att du ska bli vän med stressen och därmed få bättre hälsa och mer flow i livet. 

Alla har stress emellan åt och den fyller ett visst syfte. Men när den tar över och blir mer eller mindre permanent blir den skadlig för vår hälsa. Här lär du dig alltså mer om hur stress fungerar, vad som stressar dig och hur du hanterar stressen. 

När du är vän med stressen har kroppen en möjlighet att läka dina symptom, du får din hälsa tillbaka, din kreativitet släpps fram och du hamnar lättare i flow.

Är du redo att känna dig lugn, balanserad, energifull och i flow?

 

Hälsa är något långsiktigt

Därför vill jag arbeta långsiktigt med dig tills vi nått de mål du siktar mot. Vi arbetar därför alltid i minst 3 månader tillsamman. Därefter kan du avbryta när du vill, så det är upp till dig hur länge vi arbetar tillsammans. 

Är du redo att göra förändringar? 

"Det är skillnad på att leva och att överleva"

Vad jag kan hjälpa dig med

Kroppen strävar ständigt efter att komma i balans och den har en otrolig förmåga att självläka om vi bara ger den rätt förutsättningar!

Om du vill ha hjälp med problem kopplade till stress, låg energin och en känsla av att inte vara närvarande i dig själv och din kropp finns jag här för dig. 

Stress är ofta grundorsaken till flera reaktioner i kroppen. Eftersom jag arbetar holistiskt med stress kan många olika symptom förbättras då vi stöttar upp kroppen och minskar stressen.

STRESS

ORO, ÅNGEST OCH DEPRESSION

UTMATTNING

TRÖTTHET

SÖMN SVÅRIGHETER

SMÄRTA

Hälsopaket

- Släpp stressen, skapa hälsa och flow -

INVEST IN YOURSELF

Du är det värdefullaste du har och därför bör du ta hand om dig själv på motsvarande vis. När du mår bra och har energi får du så mycket bättre resultat på allt annat du tar dig för. För att få de resultat du vill ha behöver du leva inifrån och ut. 

Jag har varit i långvarig stress och utmattning själv, därför är jag extra mån om att hjälpa dig till den plats du vill vara med din hälsa.  En viktig del till förändring är att få ökad förståelse för orsak och verkan, hur allt hänger ihop. Därför kommer vi utöver att balansera upp din kropp och ditt sinne även öka din kunskap i ämnet.

I det här paketet får du en grundlig genomgång för att identifiera vilka delar i ditt liv du inte trivs med och vad som orsakar din stress. Du utgår ifrån mallar och checklistor för att ge dig struktur och överblick. Eftersom jag vet hur svårt det kan vara att göra resan själv har vi återkommande 1:1 coaching en gång per månad samt uppföljning per mail veckovis. 

Detta ingår i ditt paket:

Om mig
Grundlig genomgång av din stress och hälsa

– Kartlägger vilka delar av ditt liv du vill förbättra
– Kikar på vilka som är dina energitjuvar
– Vad du lägger din energi på
– Vart du får din energi från
– Genomgång av obalanser i din kropp
– Ansikts- och tung analys
– Omfattande enkät
– Fördjupande diskussion

pexels-daniel-xavier-908602
Coaching

–  1:1 coaching en gång per månad 
– Ny ansikts- och tung analys
– Ny enkät
– Förberedelse inför 1:1 coaching
– Veckovis uppföljning på mail

pexels-polina-kovaleva-8101546
Åtgärdsplan

– För stress faktorer
– För livsstil
– För obalanser i kroppen.
Vi kikar på kosttillskott, homeopatiska medel, superfoods och annat som kan stötta din kropp och åtgärda de obalanser som stressen skapat.

pexels-marta-branco-1295572
Bonus

– Accountability
Det är en sak att säga och en annan att göra. Du får en vänlig push att faktiskt göra det du bestämt dig för.
– Mallar och checklistor
När man inte har överblick kan det kännas trögt och svårt. Genom enkla mallar och checklistor får du koll och ser vägen framåt.
– Ett träd planteras via Tree-nation. Skogen gynnar både miljön och vår hälsa! 

Hälsa är något  långsiktigt. Därför vill jag jobba långsiktigt med dig tills vi nått de mål du siktar mot. Vi kör tillsammans i minst tre månader, därefter är det upp till dig hur länge vi arbetar tillsammans. 

Investera i dig själv!

1950 kr / månad

(Vi arbetar ihop i 3+ månader)

Plantera ett träd för hälsan

Något som sänker stressen och gynnar vår hälsa är naturen, speciellt träden. Därför känns det väldigt givande att plantera ett träd genom Tree-nation för varje uppstarts möte som hålls.

Låt oss värna om naturen så som den värnar om oss!

Hälsokonsultation

NURISH AND FLURISH

Vill du veta mer eller har du frågor innan du börjar din hälsoresa?

Boka in ett kostnadsfritt samtal!

Hälsa är inte svårt

Man måste bara våga landa i sig själv och faktiskt lyssna på vad kroppen och själen behöver, och det kan vara läskigt i början. 

Det som gör det läskigt är att inte veta vad som ska komma, vad ditt undermedvetna ska säga och vilka förändringar det kommer att kräva i ditt liv. Släpp rädslan, ha tilltro till processen och att det kommer bli fantastiskt!

FAQ

Innan vårt första möte kommer du få fylla i en omfattande enkät. Du kommer även få skicka med närbilder på ditt ansikte och tunga för en tung- och ansiktsanalys. Ihop med den fördjupande diskussionen under vårt första möte får både du och jag en tydlig bild av var du står idag och vad ditt mål är. Utifrån det sätter vi ihop en handlingsplan för de delar av ditt liv och din hälsa som vi ser behöver stöttning. 

Vi lever länge och vill må bra under hela livet. Därför jobbar vi långsiktigt, i en takt och på ett sätt som fungerar för dig. 

På uppföljningsmötena tittar vi på och gläds åt dina framgångarna samt sätter nästa steg. Sedan är det du som gör jobbet och jag kommer stötta och heja på dig hela vägen.

En livsstilsanalys innebär att vi kikar på hur din livsstil och hälsa är idag både fysiskt och mentalt. Genom att du inför varje möte fyller i ett omfattande formulär där vi under vårt möte djupdyker i väsentliga delar. Därmed får vi en bra bild om ditt utgångsläge, vilka delar vi behöver jobba med och de framsteg du gör.

Tung- och ansiktsdiagnostik är vanlig inom kinesologi och har använts i Kina i flera hundra år. Tungan och ansiktet speglar hur våra organ mår och eventuella obalanser i kroppen. Det är därför ett smidigt sätt att fastställa din nuvarande hälsostatus i kombination med enkäten och vår diskussion.

Absolut, det kan kombineras. Vi kommer då gå igenom din situation och stämma av att vårt arbete fungerar ihop med de mediciner du tar och/eller rekommendationer från läkaren.

Absolut, all kontakt kan hållas digitalt.

Det kan du absolut. Se till att meddela mig om ditt företag kräver någon extra information på kvittot.

Du kan avboka ett möte senast 24 h innan. Därefter kommer tiden räknas av från dina tillfällen som att mötet genomfördes. Givetvis bokar vi snarast in nästa möte så vi kan följa upp dina framgångar och titta på nästa steg. Om du inte kan närvara fysiskt går det givetvis bra att ändra mötet till digitalt. Det kan även gå att lösa med kortare varsel.

SV_SE