HELP

HEALTH & ENERGY - LIFESTYLE PLAN

6 mån programmet

P1266129-Enhanced-NR mindre flipp

Är du redo att bygga din energi hållbart och långsiktigt?

 

Jag vet att du har ledsnat på diffusa hälsoproblem och låg energi som gör att du inte orkar prestera på det sätt du längtar efter. Nu är det dags för dig att äntligen skapa en hållbar plan för din energi. Genom min Energy-Boosting method skapar vi en plan som hjälper dig att bygga upp en hög energinivå för den framgång du längtar efter. 

Du längtar efter en tydlig och hållbar väg att skapa en energi som räcker till både familjen, arbetet och dig själv. Du vill få ihop livets alla delar utan att köra slut på dig. För du har insett ditt värde!

Efter att jag själv gjort resan från slutkörd till hållbart energifull vet jag hur svårt det kan vara att få en överblick och veta vilka steg man behöver ta. När jag gjorde resan fick jag själv pussla ihop bitarna. Nu vill jag ge dig min genväg där bitarna redan är ihopsatta och lätt förståeliga, en holistisk helhet. Därför har jag skapat det här programmet till just dig. 

Du kommer få med dig en helt ny förståelse för vad som påverkar din energi, hur du kan förstärka energinivån samt en utformad energiplan för just din livssituation. På resan stöttas du av mig, gruppen och din accountability partner.

 

Allt detta ingår:

Utbildningsmaterial i programplattformen fördelat på 12 moduler Energi, Tankar & Mindset, Andning, Sömn, Återhämtning & Jordning, Målsättning, Näring, Arbete & Karriär,  Ekonomi, Nära relationer, Rensa ut, Rörelse). Dessutom bonusmoduler och bonusuppgifter.  Tillgång till platformen under totalt 1 år. 

Gruppcoaching tillfälle á 60 min varannan vecka 

Videos, övningar och mallar 

Workbook att arbeta i där alla övningar är samlade

Stor kartläggning av ditt nuläge vid både uppstart och avslut för att tydligt kunna se dina framsteg

Sluten gruppchatt där vi bollar utmaningar och framgångar

Accountability partner som du kan bolla tankar och idéer med för att det nya verkligen ska landa hos dig. 

Din individuella energiplan anpassad till dig och din livssituation

Bonusar

Energi boost varje söndag

Varje söndag kväll erbjuds en nedvarvande och energipåfyllande Reiki för de som vill. Reiki ger en djupt avslappnande effekt samtidigt som det fyller på din energi. Ett fantastiskt sätt att avsluta veckan, varva ner inför en god natts sömn och känna sig redo för kommande vecka. 

Reikin skickas till dig på distans och det enda du behöver göra är att sätta dig eller lägga dig på en lugn och avslappnande plats under de 30 min som sessionen varar. 

Andlighet

För dig som även är intresserad av hur andlighet kopplar påverkar din energi finns ett bonus avsnitt om det i programportalen där du själv kan fördjupa dig i det.

Där går vi igenom hur öppenheten kan påverka vår energi. Vi kikar även på hur du kan sätta upp dina ramar för att kunna utforska andlighet utan att du känner att det dränerar dig.

Start: I slutet av Augusti

Exakt startdatum kommer inom kort!

"Det är skillnad på att överleva och att leva"

Omdömmen

Tack för att jag har fått vara din klient. Jag har kommit så långt på det här halvåret som jag inte alls tror jag skulle klarat av på egen hand<3

Josefine

Det var en fantastisk känsla att prova Reiki för första gången kommer definitivt att göra det igen! stort tack Sara!

Christoffer, Stockholm

FAQ

Programstart är onsdag 28 Augusti.

Ja, det går jätte bra att delbetala på 2 eller 4 månader. 

För att delbetala klickar du på knappen ”Jag är så redo”. Du kommer då till betalsidan där du väljer det betalalternativ som passar dig bäst.

Vi siktar på att alla ska hålla takten eftersom du då får hjälp och momentum av gruppen samt din Accountabillity partner.

Men om du skulle komma efter eller missa en del på grund av tex sjukdom eller resa kan du alltid ta igen den själv efteråt. Alla delar i programmet är noga avvägda för att de har en stor inverkan på din enerinivå men de måste inte nödvändigtvis tas i den ordning som programmet är upplagt i. 

Du har tillgång till programplattformen i ytterligar 6 månader efter programmet är slut. 

 

Du har tillgång till programplattformen i totalt 1 år. Alltså under de 6 månader som programmet är samt ytterligare 6 månader efter programmet är klart.

I min erfarenhet finns det aldrig en perfekt tid. Så om du inväntar den perfekta tiden finns det risk att den aldrig dyker upp och du fortfarande är kvar i samma situation om 3 år. 

 

Hur mycket tid du avsätter för programmet är upp till dig men jag skulle reckomendera minst 3 h i veckan för att du ska få ut effekten av programmet. 

 

Om du känner att du har svårt att hitta tiden finns det en bonus övning i programmet, ”Vart lägger jag min tid?”. Den hjälper dig identifiera tid du lägger på helt onödiga saker och som du istället kan använda för att höja din energinivå, må bättre och känna dig lugnare i att du kan prestera hållbart framöver.  

Programmet är satt på 6 månader för att det krävs viss tid för att ny information verkligen ska sjunka in och nya vanor etableras. Det här är ingen quick-fix men du kommer ändå snabbt känna resultatet av arbetet i form av ökad energi. 

Då får du gärna höra av dig till mig på mail eller DM på instagram så kan vi ta ett samtal för att kika på om det är ett program som kan hjälpa dig. 

SV_SE